Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çkanı taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl üslup ile az çok uyumludur. Beyaz renkler ile aliyyülâlâ bir intibak halindedir.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine henüz detaylı bilgelik toka etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı pot yapmadan satın alabilirsiniz.

Birgani alanda kullanılan hararetli antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız kayranı ferah etmek ve sıkıcılıktan uzaklaşmak ciğerin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Koyu gri odaklı bir mekân dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler sebebiyle alanda hafif intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri engelsiz gri olmalı!

Dümdüz ve çağdaş stilli temaşa eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlamlar.

Ehliyetli sprey boya Kuruma Süresi Tanıyın: Her defa ortada yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak için yeterince kurumalıdır.

İki rengin kontrastı, çok fazla aksesuar almak zorunda goldfix kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Başkaca siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak için bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha mobil bir düzlük yaratmanız hesabına koltukta kâin gri tonunun detaylarda mevki aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde soy dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan açıkça gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da antrasit gri boya kesif sık yeğleme ediliyor.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim hatı olduğu görülürken birhayli yardım renkler aracılığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page