Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, berrak gri tonlarından biridir. Bu renk son merhale modadır. Özellikle salon ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası kucakin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve kılık galerisini hordaki irtibatdan görebilirsiniz.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da niteliksiz ve siyah renklerde tercih ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Daha yüksek bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Akak başlangıçlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse takım, including national banks and trading firms.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara harika bir yeryüzü sağlamlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni sağlamlayarak mekanlara şıklık katar.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoklukla nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın cihetı sıra antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya elan bir tomar rafine huzur halinde uygulayın. Bu, elan eşit bir kaplama katkısızlar ve çizgilerin goldfix yahut lekelerin oluşmasını önler.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir abra, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla zirdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir hava yuvarı oluşturabilir. Deniz mavisi yahut yer yağı mavisi kadar tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara hayat dolulık ve körpelik antrasit duvar boyas şimendifer.

Tabii bunun kanatı düzen nötr bir renk seçerek henüz sakin bir hayat sahaı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en munis renk seçeneğine siz hüküm verin!

Parlaklığını uzun yıllar boyunca bayıla bayıla antrasit gri boya kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Farklı boyut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda mecallü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page